Daikin D2CND024A1A pentru preparare ACM si incalzire 24 kW
 

Daikin D2CND024A1A pentru preparare ACM si incalzire 24 kW

 
Pret de la 4680 Lei
In stoc
 
 
 
Descriere produs:
Centrala termica in condensatie Daikin D2CND024A1A pentru preparare ACM si incalzire 24 kW
 
 
Detalii produs

Centrala termica in condensatie Daikin D2CND024A1A pentru preparare ACM si incalzire 24 kW
Noua centrală Daikin reprezintă alegerea perfectă indiferent dacă locuiți la apartament sau casă și cea mai bună opțiune pentru persoanele care intenționează să înlocuiască o centrală existentă, căutând o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic și totodată mai puțin costisitoare. În plus, odată cu lansarea noii centrale, Daikin prezintă pentru prima dată și Daikin Eye, un element integrat care monitorizează starea de funcționare a centralei termice și care se va regăsi și pe alte echipamente din portofoliul de produse destinate încălzirii.

Centrala termică îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire în cel mai eficient și fiabil mod. 

Centrală pe gaz în condensare, montată pe perete a câștigat premiul de design iF și premiul pentru design de produs Reddot pentru designul inovator. Aceste premii reprezintă cele mai prestigioase și mai importante două competiții de design din lume.

Instalare și utilizare flexibile. Protecţia electrică clasa IPX5D şi dimensiunile compacte fac posibilă montarea centralei în încăperi diferite: bucătării, băi, dulapuri, etc.

Funcție inteligentă de învățare și adaptare la obiceiurile de consum, printr-un algoritm cu memorare automată a funcției utilizate în ultimele 24 de ore, astfel preîncălzirea apei pornește înainte de momentul utilizării apei calde.

Interfață modernă și tehnologie avansată combinată cu un design ușor de utilizat.

Daikin Eye permite monitorizarea centralei termice

Raportul de modulare automat reglează puterea arzătorului pentru a asigura funcţionarea uniformă şi fără întreruperi a centralei termice pe gaz în condensare. Funcţionarea fără probleme a sistemului înseamnă confort sporit, risc mai scăzut de erori de sistem şi capacitate de neutralizare a substanţelor nocive emise în timpul arderii.

Sisteme de siguranta: Sistemul antiblocare pompa, Sistemul antiblocare electrovana cu 3 cai, Control flacara ionizare, Protectie inghet, Protectie tensiune.

Lambda Gx, sistem automat de adaptare a gazelor

Sistemul de control Lambda Gx creează combinaţia perfectă de aer şi gaz pentru a obţine economii mari de energie. Acesta reglează amestecul de ardere de aer și gaz în cantități adecvate pentru a garanta respectarea nivelului necesar lambda (factorul de aer în exces). Sistemul controlează independent cantitatea de aer și gaz, în funcție de calitatea flăcării (curentul de ionizare).

Orice fluctuație în raportul aer/gaz (din cauza temperaturii aerului exterior sau a calității gazului natural), se poate detecta printr-un curent de ionizare și corecta electronic.

Pentru obținerea unui proces de ardere eficient, gazul este eliberat gradual în amestec, până la obținerea raportului optim gaz/aer. De asemenea, această funcție extinde durata de utilizare a dispozitivului și reduce emisiile de gaze dăunătoare în mediu.

chimbătorul de căldură sudat din alamă, inoxidabil, cu capacitate ridicată de transfer al căldurii şi rezistenţă mărită anticoroziune. Calitate ridicată a materialului cu grup hidraulic din alamă şi sifon conceput special de Daikin

 

Specificatii tehnice

Echipare

Pompa circulatie, Vas expansiune, Supapa de siguranta

Suprafata acoperita

600 m³ / 240 m²

Putere nominala Hi max/min

23500 / 2900 W

Putere nominala Hs max/min

26100 / 3200 W

Putere termica utila max/min incalzire (80/60°C)

22800 / 2800 W

Putere termica utila max/min incalzire (50/30°C)

24000 / 3100 W

Eficienta combustiei (la evacuare) (Hi/Hs)

97.9 %

Stele de eficienta a combustiei (92/42/EEC)

4 stele

Temperatura max/min a.c.m.

60 / 36 °C

Debit specific a.c.m. (10 min. ΔT=30°C)

12 lit/min

Presiunea max/min pe circuitul de incalzire

3 bar

Debit specific minim

2 lit/min

Tip schimbator a.c.m.

In placi

Culoare

Alb

Tensiune alimentare

230 V AC

Alimentare

Monofazat

Clasa de protectie electrica

IP X5D

Lungime

400 mm

Latime

256 mm

Inaltime

590 mm

Greutate

27 Kg

ALTE CARACTERISTICI

 

Kit evacuare gaze

Da

Panou comanda

Da

Nivel de zgomot

39 dB

Vas de expansiune

Da

Presiune incarecare vas expansiune

3 bar

Tip alimentare

Gaz metan + GPL

Tip montare

Murala

Tiraj

Fortat

Protectie anti-inghet

Da

Racorduri incalzire

3/4"

Racorduri ACM

1/2"

GARANTIE

 

Garantie

36 luni

Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter