GEKO SOLAR SRL

GEKO SOLAR este o firma de tradiție din Arad, înființată în anul 2011.

-Din 2011 am inceput colaborarea cu RIELLO RO, respectiv comercializarea de centrale termice BERETTA si insțalatii diverse, gama de echipamente pentru instalatii termice, solare si sanitare a fost completată ulterior cu pompe de caldură, boilere pentru ACM, puffere, echipamente pentru incălzirea si răcirea în pardoseala  (inclusiv panouri solare) de la prestigioasele firme, VIESSMANN, DAIKIN, TESY si Ivar HVAC ROMANIA.

-La ora actuala peste 12.000 de clienți sunt beneficiarii unei centrale termice livrate de către noi.

-GEKO SOLAR are pe langa Departamentul Comercial si un solid Departament Tehnic, Service-ul de echipamente pentru instalații de încălzire este asigurat de firma specializată și autorizată QUICK TERMO SERVICES SRL.

-GEKO SOLAR are pe lângă Departamentul Comercial și de SERVICE echipe de instalatori autorizați care asigură instalarea si montarea echipamentelor de Încălzire, Sanitare si Solare.

 

GEKO SOLAR comercializează prin magazinul propriu întreaga gamă de produse pentru instalații de încălzire, sanitare si climatizare.

  

Calitate si Prețuri

-GEKO SOLAR Instalații și-a propus sa furnizeze Centrale Termice, Pompe de Căldură, Boilere, Echipamente pentru încălzirea si răcirea in pardseală, doar echipamente Premium.

-Prețul fiecărui produs este adaptat la piața română, iar Service-ul la fața locului garantează funcționarea ireproșabilă a oricarei centrale termice.

 
Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter