Beretta EXCLUSIVE X 40C
 
NOU

Beretta EXCLUSIVE X 40C

 
Pret de la 6299 Lei
La comanda
 
 
 
Descriere produs:
-Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304L -Domeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8 -Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20. -Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arse -Low Nox Clasa 6 -Racordare usoara si sigura a accesoriilor de evacuare gaze arse prin sistemul Click-Fit -Protectie anti-inghet -Vas de expansiune inchis cu membrana interioara, V =9 litri. -Functioneaza cu termostatul wifi Besmart.
 
 
Detalii produs

Centrala termica cu condensare Beretta EXCLUSIVE X 40C

O NOUĂ INIMĂ DIN OȚEL INOXIDABIL

EXCLUSIVE X este echipat cu un nou schimbător de căldură primar din oțel inoxidabil, cu un tub neted cu secțiune mare , care asigură o eficiență și o curățenie excelente în timp. Oțelul inoxidabil n u numai că este foarte rezistent la acțiunea corozivă a condensatului a cid, dar previne și formarea internă de oxizi și alte fenomene electroch imice întâlnite adesea la instalarea în sistemele vechi.

Geometria cu o singură serpentină (circuit de apă în serie) garantează un debit constant în fiecare secțiune a schimbătorului de căldură și previne colmatarea.

Accesul frontal facilitează curățarea și întreținerea periodică a camerei de ardere.

INOVAȚIA EXCLUSIVE X Noul schimbător de căldură din oțel inoxidabil, electronica inovatoare cu funcție hibridă integrată în centrală, lipsa telecomenzilor externe și capacitatea de a procesa amestecuri de gaze naturale și hidrogen de până la 20% conferă modelului EXCLUSIVE X un profil tehnologic ridicat, asigurând economii optime de energie, ceea ce înseamnă beneficii economice pentru utilizator.

EXCLUSIVE X Noua gamă însumează cercetările avansate ale Beretta, continuând cea mai bună tradiție de stil a mărcii. O continuare care se remarcă în designul produsului, care reia formele primelor modele de centrale Beretta, dar cu o notă de modernitate, evidentă, precum și cu ușurința de utilizare și flexibilitatea instalării - două dintre caracteristicile distinctive ale acestui brand, care au fost întotdeauna apreciate de piață.

PERFORMANȚA EXCLUSIVE EXCLUSIVE X este bijuteria din coroana Beretta. Datorită noului schimbător de căldură cu plăci optimizat, gama poate atinge niveluri de top pentru ACM în categoria sa în ceea ce privește eficiența, stabilitatea temperaturii și timpii de așteptare.

Sistemul electronic de combustie ACC cu reglaj fin modulează continuu cantitatea de combustibil furnizată, asigurând eficiență și funcționare de primă clasă în orice condiții cu minimizarea emisiilor nocive.

GAMA

EXCLUSIVE X, cu 7 modele (4 combi și 3 "doar încălzire") și niveluri de putere de la 25 la 40 kW, satisface pe deplin o multitudine de nevoi de instalare: de la clădiri noi la renovări și de la instalare autonomă la aplicații hibride în sisteme multi-energie.

Datorită sistemului ACC Combustion, fiecare model se adaptează automat la diferite tipuri de gaz, ceea ce înseamnă că nu mai sunt necesare coduri "dedicate" pentru gaz natural, GPL și propan-aer(*) sau kituri de transformare a gazului.

-EXCLUSIVE X 25 C (model combi)

-EXCLUSIVE X 30 C (model combi)

-EXCLUSIVE X 35 C (model combi)

-EXCLUSIVE X 40 C (model combi)

-EXCLUSIVE X 25 R (model doar încălzire)

-EXCLUSIVE X 35 R (model doar încălzire)

-EXCLUSIVE X 40 R (model doar încălzire)

(*) Certificare pentru propan-aer numai pentru modelele 25 C și 25 R.

FILTRU DE AER pentru a împiedica impuritațile din aerul aspirat să pătrundă îm arzător și pe schimbătorul de căldură, unde ar putea periclita eficiența cazanului, de

asemenea, facilitează întreținerea acestor părți și contribuie la reducerea emisiilor sonore ale cazanului.

CAPAC ACCESORII (disponibil ca accesoriu pentru modelele 25C și 25R) pentru a îmbunătați impactul asupra designului și a facilita adăugarea de filtre și accesorii.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Putere termica utila incalzire =4,9-32 kW

-Putere termica nominala maxima =40 kW
-Debit apa calda (la dT 25 K) =20,8 litri/min.

-Putere termica Apa calda =40 kW; debit minim de apa calda =2 litri/min.
-Temperatura maxima admisa pe tur =90oC

-Temperatura maxima reglata =80oC Suprapresiune de lucru admisa =3 bar.
-Consum zilnic gaze =23,046 kWh. Consum anual gaze =17 GJ.
-Protectie electrica: IP X5D. Consum electric maxim =28 W. Consum electric anual AEC =30 kWh
-Randament η1: pana la 97,5%
-Racord gaze arse (dublu, coaxial) =60/100 mm
-Dimensiuni: HxBxA =740 x 470 x 350 mm; Greutate =40 kg
-Racorduri tur/retur =3/4"; Racord apa calda/rece =1/2"; Racord gaze =3/4".

Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter