Beretta Mynute X 25C p
 

Beretta Mynute X 25C p

 
Pret de la 4499 Lei
discount de 8%
In stoc
 
 
 
Descriere produs:
-Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304L -Domeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8 -Vana pneumatica -Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20. -Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arse -Low Nox Clasa 6 -Racordare usoara si sigura a accesoriilor de evacuare gaze arse prin sistemul Click-Fit -Alegere mod de functionare pe GPL din panoul de comanda (nu este necesar un Kit de transformare de pe Gaze Naturale pe GPL). -Protectie anti-inghet -Vas de expansiune inchis cu membrana interioara, V =9 litri. -Functioneaza cu termostatul wifi Besmart.
 
 
Detalii produs

Centrala termica cu condensare Beretta Mynute X 25C p.

Datorită sistemului inovativ COMBUSTION ACC, care permite centralei termice să se adapteze automat la diferite tipuri de gaz, codările pentru metan sau GPL dispar, precum și kiturile de transformare. Sistemul ACC, proiectat și dezvoltat de Beretta, permite, în orice situație, să ofere funcționalitate, eficiență și emisii scăzute "prima clasă". Folosind un senzor de detecție a curentului de ionizare al flacărării, care permite plăcii electronice să moduleze cantitatea de combustibil, sistemul menține amestecul aer / gaz constant la valori optime pe tot cuprinsul câmpului de modulare a puterii (valoarea CO2 constantă). Datorită sistemului complex ACC, arderea este autoreglabilă, eliminând necesitatea oricărei calibrări și permițând centralei să funcționeze cu diferite compoziții de gaze. O atenție deosebită este acordată emisiilor de CO, printr-o autodiagnosticare care intervine pe arzător înainte de a depăși limita de emisie permisă de reglementări. Reglarea combustiei este menită să mențină valorile de ardere în cadrul debitului optim de aer necesar pentru ardere în întreaga gamă de modulare a cazanului (punctul B). Limita optimă de funcționare este definită în secțiunea delimitată de punctele 1 și 2. Daca in timpul functionarii, verificarile periodice efectuate de sistemul de monitorizare a arderii, a identificat o valoare in afara domeniului de lucru (ex.A), sistemul de control aplica imediat o corectie a debitului/ amestecului de aer/gaz necesar combustiei pentru a reveni in limita valorilor definite.

Centrala termica Mynute X are forma compactă, ceea ce ușurează integrarea chiar și în spaț ii limitate, datorită reducerii considerabile a timpilor de instalare și ușurinței de întreținere și a serviciilor datorate accesibilității frontale la majoritatea componentelor.

Mynute X este o soluție HYBRID READY. Acest sistem, construit pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare de integrare și gestionare a diverselor surse de energie (gaz / electricitate / surse regenerabile), include, de asemenea, cele mai inovatoare metode de acumulare și distribuție a energiei. Datorită noului protocol de comunicație BUS furnizat, Mynute X este capabil să interacționeze perfect cu automatizarea Energy REC 10H, un adevărat manager care monitorizează în mod constant sistemul hibrid încorporat pentru a oferi întotdeauna cel mai bun confort. Beretta Hybrid, se diferențiază de abordarea modulară a segmentului multienergiilor, fiind astfel capabilă să ofere confort tot mai personalizat și să evolueze în timp prin adăugarea de noi componente care măresc eficiența generală.

VERSATILITATE ȘI UȘURINȚĂ ÎN INSTALARE

Atât pe sistemele existente, cât și pe sistemele noi, sistemele hibride permit silențiozitatea, modularitatea, compactitatea și versatilitatea instalării. Protocolul Beretta BUS, pentru soluțiile Hybrid Ready, facilitează în continuare conexiunile din instalație..

Mynute X este prevăzut cu un panou de comandă modern și ușor de utilizat, acoperit elegant cu o clapetă care permite vizionarea luminii "bijuteriei verde" a Mynute, bara de lumini LED care indică starea sa actuală de funcționare. Interfața dispune de un ecran LCD de 3,5 "cu retro-iluminare, care comunică cu utilizatorul / instalatorul prin mesaje TEXT și PICTOGRAME. 4 butoane permit navigarea în meniu într-o manieră simplă și intuitivă, accesând toate setările și parametrii cazanului și sistemului. Autodiagnoza avansată, împreună cu funcțiile Mynute ale panoului de control, completează profilul inovator.


Putere termica utila incalzire =6,5-19,5 kW

Putere termica nominala maxima =20 kW

Debit apa calda (la dT 25 K) =15,1 litri/min.; putere termica Apa calda =25 kW

debit minim de apa calda =2 litri/min

Temperatura maxima admisa pe tur =90oC

temperatura maxima reglata =80oC Suprapresiune de lucru admisa =3 bar.

Consum zilnic gaze =22,668 kWh.

Consum anual gaze =17 GJ.

Protectie electrica: IP X5D.

Consum electric maxim =28 W

Consum electric anual AEC =30 kWh

Randament η1: pana la 97,7%

Racord gaze arse (dublu, coaxial) =60/100 mm

Dimensiuni: HxBxA =740 x 420 x 275 mm; Greutate =35 kg

Racorduri tur/retur =3/4"; Racord apa calda/rece =1/2"; Racord gaze =3/4".

Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter