Beretta Mynute X 35C p
 

Beretta Mynute X 35C p

 
Pret de la 4899 Lei
discount de 6%
In stoc
 
 
 
Descriere produs:
-Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304L -Domeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8 -Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20. -Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arse -Low Nox Clasa 6 -Racordare usoara si sigura a accesoriilor de evacuare gaze arse prin sistemul Click-Fit -Protectie anti-inghet -Vas de expansiune inchis cu membrana interioara, V =9 litri. -Functioneaza cu termostatul wifi Besmart.
 
 
Detalii produs

Centrala termica cu condensare Beretta Mynute X 35C p.

Centrala termica Mynute X are forma compactă, ceea ce ușurează integrarea chiar și în spații limitate, datorită reducerii considerabile a timpilor de instalare și ușurinței de întreținere și a serviciilor datorate accesibilității frontale la majoritatea componentelor.

Mynute X este o soluție HYBRID READY. Acest sistem, construit pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare de integrare și gestionare a diverselor surse de energie (gaz / electricitate / surse regenerabile), include, de asemenea, cele mai inovatoare metode de acumulare și distribuție a energiei. Datorită noului protocol de comunicație BUS furnizat, Mynute X este capabil să interacționeze perfect cu automatizarea Energy REC 10H, un adevărat manager care monitorizează în mod constant sistemul hibrid încorporat pentru a oferi întotdeauna cel mai bun confort. Beretta Hybrid, se diferențiază de abordarea modulară a segmentului multienergiilor, fiind astfel capabilă să ofere confort tot mai personalizat și să evolueze în timp prin adăugarea de noi componente care măresc eficiența generală.

VERSATILITATE ȘI UȘURINȚĂ ÎN INSTALARE
Atât pe sistemele existente, cât și pe sistemele noi, sistemele hibride permit silențiozitatea, modularitatea, compactitatea și versatilitatea instalării. Protocolul Beretta BUS, pentru soluțiile Hybrid Ready, facilitează în continuare conexiunile din instalație..

Mynute X este prevăzut cu un panou de comandă modern și ușor de utilizat, acoperit elegant cu o clapetă care permite vizionarea luminii "bijuteriei verde" a Mynute, bara de lumini LED care indică starea sa actuală de funcționare. Interfața dispune de un ecran LCD de 3,5 "cu retro-iluminare, care comunică cu utilizatorul / instalatorul prin mesaje TEXT și PICTOGRAME. 4 butoane permit navigarea în meniu într-o manieră simplă și intuitivă, accesând toate setările și parametrii cazanului și sistemului. Autodiagnoza avansată, împreună cu funcțiile Mynute ale panoului de control, completează profilul inovator.

Pretul include Kit-ul de evacuare gaze arse.


-Putere termica utila incalzire =9,7-29,2 kW

-Putere termica nominala maxima =30 kW
-Debit apa calda (la dT 25 K) =20,8 litri/min.

-Putere termica Apa calda =34,6 kW; debit minim de apa calda =2 litri/min.
-Temperatura maxima admisa pe tur =90oC

-Temperatura maxima reglata =80oC Suprapresiune de lucru admisa =3 bar.
-Consum zilnic gaze =23,046 kWh. Consum anual gaze =17 GJ.
-Protectie electrica: IP X5D. Consum electric maxim =28 W. Consum electric anual AEC =30 kWh
-Randament η1: pana la 97,5%
-Racord gaze arse (dublu, coaxial) =60/100 mm
-Dimensiuni: HxBxA =740 x 420 x 275 mm; Greutate =37 kg
-Racorduri tur/retur =3/4"; Racord apa calda/rece =1/2"; Racord gaze =3/4".

Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter