Daikin Altherma 3 H HT ETVH 16S18D6V + EPRA14DV3 14 kW
 

Daikin Altherma 3 H HT ETVH 16S18D6V + EPRA14DV3 14 kW

 
Pret de la
49461 Lei
(cu TVA 9% pentru persoane fizice)
53999 Lei
(cu TVA 19% pentru persoane juridice)
La comanda
 
 
 
Descriere produs:
Pompele de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin atinge cele mai înalte performanțe energetice și este alegerea perfectă atât pentru construcțiile noi și moderne, cât și pentru renovări cu incalzire in pardoseala s-au radiatoare.
 
 
Detalii produs

Daikin Altherma 3 H HT 14-16-18 kW

 

-Avem placerea sa va prezentam cea mai noua aparitie de la Daikin, o pompa de caldura care revolutioneaza sistemele aer apa si stabileste noi standarde in domeniul pompelor de caldura.

-Pur si simplu aceasta pompa rezolva toate dezavantajele pe care le aveau sistemele aer apa si confera utilizatorilor siguranta de care aveau nevoie.

-Daikin a punctat excelent cu niste pompe de capacitate medie de 14, 16 si 18 kW pentru zona de rezidential.

-Un COP (coeficient de performanta) excelent de 5 puncte la A 7 / W35, aceasta performanta fiind printre cele mai bune pompe de caldura aer apa la aceasta capacitate. Practic, daca ma intrebati pe mine, un COP mai bun decat al pompelor sol apa cu foraje orizontale sau verticale.

-Functionare garantata pana la -28 de grade si o temperatura de tur pana la 70 grade la -15 grade, fac din acesta pompa alegerea ideala pentru renovari, sisteme cu radiatoare, inlocuire de cazane pe lemne sau peleti.

-Unitatea Externa are un desing fabulos si o izolatie fonica excelenta de numai 35 de decibeli la o distanta de 3 metri, ceea ce o face alegerea ideala pentru zonele urbane.

-Pompa este deosebita si din punct de vedere al faptului ca, spre deosebire de pompele cu dublu stagiu de refrigeranti varianta HT unde nu era posibil modul de racire, aceasta are si posibilitatea ca circuitul frigorific sa fie reversibil.

-Toate unitatile interne sunt echipate cu rezistente de 6 sau 9 kW. Va recomandam numai modelele trifazate pentru aceste capacitati.

-Fiecare model poate fi gasita si in versiunea all in one cu boiler de ACM inclus de 180 sau 230 litri..

-Soluţiile noastre sunt clasificate ca având etichetele cu cea mai ridicată eficienţă energetică de pe piaţă. -Datorită energiei din surse regenerabile și economiilor datorate tehnologiei Inverter, beneficiezi de o soluție completă, care îți asigură un confort remarcabil, fără încărcarea facturii de energie electrică. -Dedicarea noastră pentru dezvoltarea unor soluţii de climatizare eficiente energetic garantează faptul că unităţile Daikin devansează standardele impuse de legislaţie.

-Tehnologiile eficiente din punct de vedere energetic te ajută să economisești bani şi energie. Nu ar fi un produs Daikin dacă nu ar avea cel mai ridicat nivel de eficienţă energetică.

-Utilizează surse regenerabile de energie, precum aerul, soarele, apa sau solul, pentru a diminua amprenta de carbon

-Instrumentele de măsurare a energiei îți permit optimizarea consumului de energie

-Tehnologiile de vârf, precum inverterul și Bluevolution maximizează eficienţa

-Daikin este liderul mondial în domeniul soluţiilor de climatizare eficiente din punct de vedere  energetic.

-Graţie inovării continue în creşterea nivelurilor de confort, eficienţă energetică, control şi fiabilitate, noi definim reperele de calitate din industrie.

-Datorită soluţiilor noastre de climatizare fiabile, nu va mai fi nevoie să sacrifici confortul în defavoarea eficienţei energetice.

-Cei peste 90 de ani de experienţă în domeniul aerului condiţionat ne permit să oferim soluţiile cele mai confortabile, fiabile şi eficiente din punct de vedere energetic, disponibile pe piaţă.

Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter