Daikin Altherma 3 M EDLA08E3V3 8 kW Încălzire, Monofazat
 
NOU

Daikin Altherma 3 M EDLA08E3V3 8 kW Încălzire, Monofazat

 
Pret de la
21524 Lei
(cu TVA 9% pentru persoane fizice)
23499 Lei
(cu TVA 19% pentru persoane juridice)
La comanda
 
 
 
Descriere produs:
Pompă de caldură aer-apă pentru încălzire și răcire Daikin Altherma 3 M EDLA08E3V3 cu rezistență de rezervă incorporată, monofazată.
 
 
Detalii produs

 Pompă de caldură aer-apă pentru încălzire și răcire Daikin Altherma 3 M EDLA08E3V3 cu rezistență de rezervă incorporată, monofazată.

 

-Daikin Altherma 3 M este primul model din cea de-a treia generație de pompe de căldură monobloc Daikin, care beneficiază de un design nou și folosește agent frigorific R-32.

-Unitate de pompă de căldură R-32 Monobloc cu compresor controlat de inverter și raport de modulare ridicat.

-Concept all-in-one, care include toate componentele hidraulice.

-Carcasă fabricată din tablă de oțel zincată rezistentă la intemperii, acoperită cu grund, rășină și pulbere.

-Temperatura apei la ieșire de până la 60°C și înaltă eficiență.

-Extrage căldura din aerul exterior chiar și la -25°C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un singur ventilator pentru capacități mari

 

-Ventilatorul unic are dimensiuni puțin mai mari și înlocuiește cele două ventilatoare obișnuite pentru unitățile de capacitate mare. Forma ventilatorului a fost, de asemenea, reproiectată pentru a reduce suprafața de contact cu aerul, reducând astfel nivelul de zgomot prin îmbunătățirea circulației aerului.

 

R-32 monobloc

 

-Daikin este pionier în materie de pompe de căldură ce utilizează agent frigorific R-32. Cu un potențial de încălzire globală (GWP) scăzut, R-32 este echivalent ca putere cu agenții frigorifici standard, dar asigură o eficiență energetică mai mare, precum și reducerea emisiilor de CO2. Fiind ușor de recuperat și reutilizat, R-32 este soluția perfectă pentruatingerea noilor obiective europene privind emisiile de CO2.

 

O soluție simplă de limitare a spațiului ocupat

 

-Datorită configurației monobloc, nu este necesară o unitate de interior atunci când spațiul interior este limitat. Unitatea monobloc poate fi amplasată chiar și sub o fereastră!

 

Ușor de controlat 

 

-Prin utilizarea senzorului de temperatură exterioară si a cardului WLAN (optionale) se asigură maximizarea eficienței sistemului Daikin Altherma 3 şi în acelaşi timp temperatura interioară ideală.

-Pentru a controla zilnic temperatura din casa dumneavoastră, puteți efectua setări de oriunde și în orice moment cu ajutorul aplicației Daikin Residential Controller (descarca pentru Android / IOS). Utilizând această aplicație puteți regla nivelul de confort de acasă în funcție de preferințele individuale, realizând în același timp o eficiență energetică superioară. De asemenea, gama R-32 Daikin Altherma 3 poate fi integrată complet cu alte sisteme de control al locuinței

 

Design premiat

 

-Pompele noastre de căldură se remarcă atât prin utilizarea agentului frigorific R-32, cât şi prin designul unic, din această categorie face parte şi pompa de căldură Daikin Altherma 3 M.

-Recunoscută la nivel internaţional pentru designul remarcabil, prin câştigarea premiilor iF şi RedDot Design, pompa de căldură este alegerea perfectă atât pentru construcțiile noi și moderne, cât și pentru renovări.

 

Pompe de caldura Daikin Altherma 3 M

Putere incalzire (kW)

8

Tip echipament

Monobloc

Utilizare

Răcire, încălzire

Capacitate rezervor (litri)

Fără rezervor

Dimensiuni

740 x 1.260 x 34

Greutate kG

95

GARANTIE

Garantie (luni)

36

  

Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter