Service

Service centrale termice asigurat prin: QUICK TERMO SERVICES SRL - firma autorizata ISCIR

     

 

QUICK TERMO SERVICES SRL  efectueaza lucrari de:

-Service Centrale termice BERETTA

-Service Centrale termice VIESSMANN

-Service Centrale termice DAIKIN

-Service Centrale termice IMMERGAS

      

Alte servicii efectuate de QUICK TERMO SERVICES SRL :

-Inspectii tehnice periodice ISCIR si autorizari de functionare centrale termice (verificare + validare rezultate masuratori si incercari functionale executate la punerea in functiune a centralei termice sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a centralelor instalate)

-Service de centrale termice, interventii: investigarea defectelor; asigurarea pieselor de schimb originale; efectuarea depanarilor +inlocuirea componentelor defecte; incercarea functionala a centralei termice pentru demonstrarea calitatii reparatiei.

-Revizii echipamente (centrale termice, incalzitoare, cazane, boilere, Instalatii solare, pompe statii de dedurizare), lucrari de intretinere echipamente

-Monitorizare performante centrale termice

-Reglaj automatizari, service centrale termice

-Piese de schimb pentru centrale termice

-Inlocuiri de centrale termice vechi cu modele de ultima generatie, Reparatii centrale termice


Date de contact:

Telefon:0257-273780

Telefon:0722-567086

Email:servicecentrale@termoroinstal.ro

QUICK TERMO SERVICES SRL  dispune de specialisti autorizati de catre ISCIR.

Tehnicienii participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producatori (BERETTA, VIESSMANDAIKIN si IMMERGAS), fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare a centralelor termice.

Dotarea tehnico-materiala necesara bunei desfasurari a activitatii de service este in conformitate cu cerintele ISCIR pentru firme autorizate de Service de centrale termice, facand posibile interventiile de service prompte si profesioniste.

Coordonarea echipelor de interventie, precum si preluarea sesizarilor sunt asigurate de catre Dispeceratul propriu al QUICK TERMO SERVICES SRL.   

Conform normativelor si legislatiei in vigoare PTA1 -ISCIR instalarea, montarea centralelor termice pe pozitia de functionare se realizeaza numai de personal calificat si autorizat ISCIR.

Pentru astfel de activitati (montaj centrale termice), nerespectarea acestei cerinte ducand la anularea garantiei.

! Orice interventie a unei persoane neautorizate asupra centralelor termice duce la anularea garantiei si a autorizatiei de functionare.


Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter