Garantia produselor

Garantia produselor vandute de Geko Solar

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Geko Solar beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de Garantie si Post Garantie, am incheiat parteneriat cu firma autorizata si specializata in domeniu, partenerul nostru de service.

Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de Geko Solar vei primi Certificat de Garantie emis de fiecare producator in parte, si de firma Geko Solar dupa caz, iar Certificatul de Garantie il vei primi la achizitia produsului in magazin.

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul telefonic 0040 257 273780 s-au prin email la adersa vanzari@termoroinstal.ro.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat.Noi vom directiona produsul catre centrul de service autorizat de producator/ distribuitor.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Facebook LinkedIn Youtube
Abonare Newsletter